onsdag 5 december 2012

Staken...

...är pimpad! Kommer ni ihåg den nakna versionen?!

Robust, rustik, rejäl, råstål- designad av Olov E! Tack svärfar ❤

Well... här kommer en radda bilder på den färdigstylade tingesten, från olika vinklar och i olika belysningar;

Allt pimpmaterial är köpt på Tistel i Norrfjärden.Tack snälla Pörni för råd och god service (läs;vänpris)

Renlav (inte vitmossa)
Kanelknippen
Röda äpplen
Vita hjärtan
Silverkulor
Röda bär
Silverkottar
Hängbenstomtar

Som ni ser så har jag tänt alla fyra ljus och med det så har jag oxå gjort mitt val, detta är inte våran adventsljusstake! Det kändes för tråkigt att denna snygga skapelse inte får komma till sin fulla rätt och lysa upp köksbordet med alla blockljus. Jag kör med en spallrigare stake vid varje advent, den får komma fram och "gästspela" kommande söndagar fram till jul.

BästMatte söver snorpan, jag sitter i vårat varma kök och lyssnar på brasans sprakande ljud, stora dottern är i sitt rum, middagen är intagen... Min kropp mår förvånansvärt bra just nu! Är det nya tabletternas förtjänst eller den goa rumstemperaturen? I don't know and right now, I don't care! Oavsett orsak så njuter jag av denna stund!!

Lisa har varit här och socialiserat på morgonkvisten och snäll som hon är så skjutsade hon stora dottern till skolan så att jag slapp dra ut lillsnorpan i -17 grader!
SötElmer kom efter lunch med sin mamma Anna och vi pratade bort några timmar innan lilleman ville sova i sin vagn på hemvägen. Vad roligt det är med besök och sällskap! :) Kaffet smakar som godare då!

Och äntligen! Idag skickade jag iväg ett mail på knagglig engelska till US, närmare bestämt till stora sonens värdföräldrar. Innan vi bokar resan så måste vi säkerställa att dom inte misstycker att vi kommer till USA och ser hur killen har det. Vi kommer inte att vara till besvär då vi tänker bo på hotell och träffa Simon under hans lediga tid men det känns ändå rätt att visa att vi tar hänsyn och bryr oss om deras åsikt. Som ni har märkt så gillar jag svengelska, det kommer lite blandat språk i bloggen men att skriva seriöst är svårt och att prata... huuu det är ännu svårare! Men det är bara att gilla läget, ska vi åka över och slippa konversera via teckenspråk så är det bara att tuffa till sig. Kanske smygdricka nån öl, då brukar tunghäftan lossna ;) Skämt åsido så ska det bli skitkul att åka dit och få krama om min förstfödda!! ❤

Näe gott folk, nu är det dax att åka på en affärssväng så jag kan göra ugnskotletter med sambal imorn och en långpanna med saffransrutor. Efter handlingen så ska Lisa (salong LisMa) ta sig an mitt hår! Hon åker snart på långresa till Thailand med sin familj så hon förbarmar sig över utväxten kl 21 ikväll- tack snälla Lisa, det är vän-service! :)

Kram