fredag 7 december 2012

Sökord...

...för besöken på min blogg är rätt varierande. Det som fick mig att skratta till så jag ofrivilligt spottade på mobilskärmen (jag vet, äckligt!) är "fjärt i bilen" Har jag skrivit om det?! Säkert har jag det, jag med min kiss- och bajshumor, men jag minns inte just det inlägget så jag var tvungen att kolla bakåt och konstigt att jag glömt?! Det var flera herrans år sen ju ;)

Det andra som jag reagerade på fast utan okontrollerad spottning var "backat med motorvärmarsladd" som oxå fallit ur minnesbanken. Kanske inte så konstigt med tanke på att det är en sån grej man helst vill glömma och begrava ;)

Det är rätt kul att läsa inlägg som jag skrev för tre år sen. Mindre kul är att se hur mycket mer tid jag hade för min rogivande hobby. Dåtida kort är mer välarbetade och detaljerade, sånt finns det knappt tid för idag- tråkigt men sant! Men men, så småningom kommer tiden tillbaka och då kanske jag kan lägga ner lite mer energi på varje skapelse ;)

Medicinen...


...som jag fått är intagen för den här veckan. Jag vet inte om den gör så mkt nytta än men jag är iaf inte sämre. Igår tyckte jag att jag hade en ovanligt smärtfri dag men å andra sidan så ballade humöret ur rejält :( Kroppen har väl inte hunnit vänja sig än och jag kanske inte är på rätt dos men skulle jag måsta välja mellan labil elaking eller stabil värkkärring så väljer jag nog det sista, då har jag mitt glada humör kvar och kan fungera socialt i samhället :)

Helgen...


...som kommer är rätt planerad men som tur är så är det trevliga, lättsamma saker. BästMatte jobbar till 18 ikväll och när han kommer hem så blir det mys med avstängda mobiler och tapasbricka. Lite egentid för herr och fru E :)
Imorn på eftermiddan kommer våra vänner Anna och Janne på besök. Vi småbarnsmammor har skruttiga värkkroppar båda två och våra husliga män kan behöva slappa så vi kör en soft middag med hämtmat- smidigt, snabbt och enkelt! Söndag får jag eventuellt besök av Vic, vi tänkte ta oss en pysselstund såhär inför julen. Sen är det lite annat oxå som jag inte skriver om här och nu ;)

Lillsnorpan...


...har ett exploderande ordförråd. Det kommer nya ord varje dag och nu gäller det att vakta sin tunga så att alla svartfärgande ord uttalas långt från hennes läskpapper-sugande öron, direktkopplade till söta munnen.
Duktig är hon oxå, hjälpsam så det gränsar till stjälpande. Det märks att hon snappar upp saker som händer i hemmet men hon har lite svårt att skilja sysslorna åt. Vad sätter man i tvättmaskinen och vad sätter man i soporna?!

Nu blev det nog lite fel! ;)
Kissblöjor hör hemma i sophinken- inte i maskinen

Nu kom fina Sus på besök så nu blir det kaffe, bullar och surr vid goa brasan!
Ha en bra dag allihop!
KRAM ❤