måndag 6 april 2009

Take me down to the paradise.....

... kanske inte city men *suck* Jag har varit i paradiset :) Vi har haft en helt underbar helg på tu man hand. Detta behöver alla föräldrar- oavsett ålder på barnen! Vi har börjat våra dagar med en brakfrukost (jag FROSSAR då det finns knaperstekt bacon och äggröra på frukostbuffén) och sedan har vi lallat ut på stan. Solen har strålat på oss både fredag och lördag så vi har landat in på små uteserveringar längs vår stadsvandring och njutit av alla möjliga sorters öl i gassande sol och med jackorna fastknutna runt midjan... Nice ;)

Matte knallade in på en välkänd stor klädkedja för män (jooo Anna, det är affärskedjan du är anställd av ;) ) och som alla andra okomplicerade män så tar han första bästa jacka, provar den och "Japp, den sitter som ett schmäck, den tar jag" Skitsnygg var den oxå, och på mannen i fråga blev den ju ÄNNU snyggare!! HUR enkelt kan det bli?! Själv måste jag prova mig igenom flera affärer och ett otal plagg innan jag genomblöt av svett KANSKE hittar något jag trivs med... Konstigt fenomen det där.

Vi har sprättat lite pengar på casino, åkt färja över till Djurgården, strosat i Gamla stan, varit kulturella på Vasamuseét och gått, gått, gått. All öl och god mat har vi nog förbränt utan problem!! Största utgiften blev min shoprunda! Jag hann med Skapa Hobby (supertrevlig personal), Scrapparazzi (underbar butik!!) och självaste Panduro.... Mina scrapsaker kostade lika mkt som vårt hotell kostade- för två en hel helg *rodnar* Får nog ingen veckopeng på flera månader nu *flinar* Skämt åsido, maken satte sig i ett hörn på alla affärer och sa "passa på att handla nu" men nog kunde han hålla sig för skratt när slutnotan hamnade högre än väntat och jag skulle släpa med mig allt som ett känsligt porslinsägg i handbagaget på flyget :) Det är tur att jag har en tålmodig, underbar man!! Älskar dig Matte!!

Mina toppenbästa svärföräldrar hämtade oss på flyget och hade mat åt oss och det var välda skönt att slippa börja med det böket vid hemkomst. Brorsan med flickvän är uppe på besök från Göteborg så vi kunde njuta av söndagkvällen i deras sällskap innan vi stöp isäng som två urlakade sillar med väckarklockorna ställda på 05.00...

Nu ska jag prova mina nya saker och här har ni ett litet bildbevis på min vansinnesfärd igenom scrapaffärerna :)


Lev och må och var rädd om er!!
ps; Jenny, snart har jag slut på mina urusla ursäkter för att slippa träna så håll ut ;) ds