tisdag 16 oktober 2012

Hur i hela fanders...

...ska jag ta mig upp från soffan?! Kroppen är stel som en järnbalk :(

Fotat idag

Det snöar och blåser ute och min onda kropp har gått i strejk! Värken har smugit sig på mer och mer sista veckorna och nu är det riktigt illa, jag är så öm vid hudkontakt och värken rusar i kroppen likt en blandning av växtvärk/ myrkryp (eller tjillsen som vi säger här i pite (stavning?)) så jag vill helst bara ligga i soffan och vila, invirad i en skön stor filt. För trött blir jag, den ständiga värken tar på krafterna och nu känns det som att jag kan sova i flera dygn.
Inget tillstånd som gynnar arbetsliv eller social kontakt med nära och kära, kunde jag så skulle jag kokonga in mig ett tag.

Tyvärr så blir det sjuka kassan idag, eventuellt resten av veckan, inget jag gillar men vad att göra?! Jag kan inte "nöta ut" mina kollegor genom att ständigt och jämt vara halvfärdig på jobbet vilket leder till att dom måste täcka upp för mig för att lindra min värk! :(
Pga det blöta piskande vädret så sover lillskrot inne i sin spjälsäng och jag lägger mig nog med henne och andas ikapp i drömmarnas värld men innan jag gör det så ska jag värma mig med en mugg hett honungste.

Ta hand om er och glöm inte att uppskatta det lilla i vardagen, såsom en värkfri kropp!!
KRAM