lördag 17 oktober 2009

Working 9 to 5.....

... eller så inte!! Här har vi dom mest obekväma tiderna man kan tänkas arbeta på. Denna vecka har vi ju som tidigare nämnts arbetat sida vid sida under veckans nätter- och nu är det bara en natt kvar! Min kära man och instruktör är väl inte den piggaste nattetid men jag ligger lågt, bidar min tid och... pang så slår jag till med nån fråga om ditt och datt rörande processen. Så elakt va?! *fnittrar* Fast jag själv bär inte ensam ansvaret för att hålla han alert, vi har elever från processutbildningen jag gick i Kalix (nu får jag kräk-känslor *s*) och där ligger den stora tungvikten- dom ska utbildas på sina 8 veckorspraktik.... Lätt idiotiskt att lägga deras praktik nattetid för då är väl mer eller mindre alla upplärningsceller i hjärnan halvt medvetslösa oavsett vem det är- elev eller lärare. Jaja- jag själv älskar ju sena kvällar och nätter :)


Har påbörjat en BIA-bok till mig själv... en bok för alla mina Promarker-pennor. Dessa finns i många färger, fram till för några veckor sedan var antalet på marknaden drygt nittio men nu har det kommit drygt femtio nya färger! Tro nu inte att jag har alla men nog är jag väl på dryga femtiotalet skulle jag tro och sakta men säkert utökar jag min samling. Pennorna är ganska dyra (i mitt tycke) men det finns inga pennor jag tyckt så mkt om som dessa. Enkla att måla med, blir inga streck där pennspetsen farit fram- och så finns det som sagt många färger som näst intill "går in i varann" så man får ett fint resultat :) Bild på min bok kommer så småningom men jag kan börja med att visa upp boken som jag gjort åt lilla mor. Även hon är en fan av dessa pennor och hon är alltid så generös när hon kommit över band, spets, papper, brads... ja, you name it! Delar med sig i alla lägen (kram på dig mams)

Jag ville ge henne något tillbaka och därför fick hon en alldeles egen bok där även hon kan måla in sina pennor (på det sättet får man bra överblick på hur färgerna passar ihop med varann) I mammas bok har jag stämplat upp löv som kan färgläggas och sedan är väl tanken att kunna skriva in pennans namn på sidan om.

Framsidan


Insidan


Baksidan (inte alltför märkvärdig, ville bara visa att framsidans papper går igen bak)


Som ni kanske har märkt så har min blogg-entusiasm mattats av sedan fadäsen med "kortstölden" från min blogg och jag har enormt svårt att lämna ut mig själv och mitt liv men jag ska försöka hitta tillbaka till glöden! Jag vet att många av mina läsare uppskattar just den delen av bloggen- den där jag skriver om hur vår vardag ser ut och vilka känslor som hoppar fram och tillbaka i kroppen *ler* Men hav förtröstan- det kommer, det kommer....


Nu har jag faktiskt inte tid att sitta här mer, det är ett arbetsskift på gång så vi måste åka. Men tills vi ses nästa gång- ha det bästast!!
Och vet ni vad?! Snart 10 000 besökare!! Säger bara WOW!