måndag 8 mars 2010

Wow...

... vilken lördag vi har haft! Vi har ett evenemangsgäng i stan (GreatGig) som är grymt musikaliska och arbetssamma och i höstas satte dessa personer upp två föreställningar med Queen- "The show must go on"- a tribute to Queen. Konserterna blev succe och tursamt nog körde dom två extraföreställningar den gångna helgen och vi var bland dom lyckosamma som hann få tag i lördagsbiljetter. Kvällen började lite smått hemma hos oss med lite slisk i glasen, sedan åkte vi in till en av stans restauranger där vi hade bokat bord till 17.30. Lite smolk i glädjebägaren blev det då vi inte fick in maten förrän strax innan sju- alltså efter 80 minuters väntan!! Förhoppningsvis lärde sig dom östländska ägarna att ta in mer personal dom helger det är ngt speciellt i stan för SÅ länge ska man inte behöva vänta på maten! *morr* Nu blev det att svälja halvtuggad mat för att hinna i tid till konserten- men nog hann jag ändå känna att min "filé black and white" smakade grymt gott ;)
Konserten ja.... vad säger man?! ASBRA musiker, sångare och upplägg!!! I början var väl publiken- med sittplatser- lite tama men ju längre kvällen led desto mer spratt det i benen och i slutet stod i princip alla upp och klappade med- härlig känsla :)

Efter superb-uppträdandet åkte vi vidare hem till oss, alla utom två vänner som var trötta i ögat.
Det blev en efterfest som kallades duga!! Vi fick förstärkning av fyra vänner där två stannade kvar till lamporna släcktes och två for hem efter en stund. Sistnämnda vänner tog en liten paus i sitt köksbyte hemma :) Man tror inte det är sant men vi åtta som blev kvar hela kvällen höll igång till 05.00 på morgonen! Fatta! *skakar på huvudet* Det har inte hänt många gånger dom senaste 15 åren- att man orkat härja så länge menar jag. Vi körde "Buzz" och "Singstar" varvat med musik och snack... och dryck såklart.

När sista klunken hade passerat i strupen och klockan visade 05.00 hade jag ändå ganska lätt för att hålla mig för skratt- jag insåg att jag skulle till jobbet 12 timmar senare! Huu... Nu gick det toppenbra, jag fick skjuts dit och jag mådde bra, lite trött och sliten var jag men det får man räkna med :)

Jag är inne i nattsvängen nu och jobbar fem nätter av sju den här veckan- lite tungt då vi har barnen men å andra sidan så har jag många timmar med dom när dom kommer hem från skolan för då kliver jag upp ;) Det är helgen som är värst för då jobbar jag 12 timmar, sover, äter och åker till jobbet för ytterligare 12 timmar... Som "tur" är har vi bara stora sonen hemma till veckan (han som är nöjd bara han får mat och rena kläder *ler*) för då åker jag till stora huvudstaden på certifieringskurs i fyra dar och det blir både spännande och roligt!

Här kommer ett kort som jag gjort åt en kille som fyller "vuxen".. eller nära nog iaf *S* Jag tycker SÅ MKT om den coola älgen! :)


På tal om något annat... äntligen har vi fått känning av våren!! Tempen ligger till och med på några plusgrader och solen strålar så att det blir takdropp. Jag grävde ner mig i en snöhög i fredags och där njöt jag med en kaffemugg i handen och solens värme i ansiktet. DÅ känner man att livet är bra skönt!! Till makens förtret förstörde jag en av hans "snökarmar" som han skottat så rak och fin *fniss* Jag är inte så brydd, bara man har välstädat, skottat och snyggt på uppfarten så är jag nöjd men som sagt- mannen i mitt liv har andra krav på en uppfart (detta är allmänt känt på jobbet och hoten om skoter- sönderkörda kanter hemma hos oss duggar tätt *S*) När han fått andas genom näsan några gånger så slog han sig ner bredvid mig, tog en kaffe han oxå och vände ansiktet upp mot solen- så det var inte så farligt som det kanske låter *S*

Nu ska jag gosa lite med familjen innan det är dax för avfärd. Lite nattikramar måste vi ju hinna med *ler*
Ha det gott mina vänner och sköt om er!!