måndag 22 februari 2010

Men män....

... inte är dom alltid så lätta varelser! Även om jag trivs väldigt bra i deras sällskap, både på jobb och privat, så är dom ju en sort för sig *s* Toalettvett och etikett brukar man vanligtvis få redan från blöjstadiet och några år framåt men för vissa krävs det aningens längre inlärningstid- gärna med upprepade instruktioner. Jag får alltid ett lätt överseende och pillemariskt flin i ansiktet då jag besöker en av våra vattenklosetter på jobbet för på väggen, rakt ovanför den heliga tronen, är denna skylt fastmonterad;

Skrivet av en man- riktat till män ;)

På tal om något helt annat; tack vare superhändiga Sandra blev jag uppmärksammad på en hutlöst gullig älg (och vad passar väl bättre för en norrlänning som jag *ler*) så jag passade på att handla två små rackare :)


Lite mer bilder.... först ut är ett kort åt en 60-årsjubilar. Denna kvinna är en duktig mamma/ kvinna som bl.a uppskattar blommor och matlagning.

Sedan har vi en kvinna med ryskt ursprung som precis nått "början av en kvinnas bästa tid"- 40 år :)


Har några fler kort på lager men jag sparar dom till förmån för dessa bilder.
Den första var jag bara tvungen att ta med, fotade faktiskt av påsen vi fick varorna i. Inte vet jag om jag är obrydd och dålig på att hänga med i dagens utveckling men nog hajade jag till och tittade både en och två gånger innan jag fattade att apoteket i Happis hade nytt namn- precis som många andra fd apotek. Okej att det heter "Kronan"- men droghandel?!?! För mig låter det ganska uppkäftigt *S* Maken visste om detta men då är han ju en som slaviskt följer med kring samhällets väl och ve- vareviga varenda dag ;)


Denna teckning har min 12-åriga dotter uppsatt på väggen i sitt rum och den är ju fin i sig. Det söta är att det är Mattes son som förra året ritade denna bild och gav den till "storasyster". Teckningen föreställer dom två hand i hand- och det är ju så att hjärtat smälter!! Hon kan vara ganska hård och tillrättavisande mot han men samtidigt är hon väldigt mån om lillkillen och har ett enormt tålamod då han "stör" - som alla småbrorsor gör :) Så fort hon fick teckningen kladdades det häftmassa i hörnen och så åkte den upp med glädje *ler*
Det känns skönt i våra föräldrahjärtan när vi ser hur mkt våra barn håller av varandra och ser upp till varandra även om dom inte har blodsband!


På tal om Happis- vi styrde upp en snabbis i fredags, bara jag och maken. Jag fick denna IKEA-resa i "hjärtedagspresent"- och ingen blev gladare än jag :) Vi shoppade lite nya saker, och som vanligt är det barnen man handlar åt- jag fick en ny huvudkudde (som jag bara älskar!!) och två bambublommor á 9 kr.... Barnen fick det riktigt fint och jag återkommer med bilder då allt är klart :)

Tror det är dax för barn- i- säng- fix och sedan ska jag inta soffläge med OS på tv:n. Jag bara njuter för fulla drag, för jag tycker det är skitkul med idrott- speciellt då man kan ligga i soffan och se andra utöva *s*

Ha det gott alla därute och ta hand om er!