lördag 2 mars 2013

Skämmas...

...eller inte. Inte säger jag då ;) Jag tänkte på min fantastiskt usla frekvens på uppdateringar! Det är ju min blogg vilket gör att jag inte behöver skämmas för nåt egentligen men det tråkiga är väl att jag eventuellt tappar läsare då det går så yberlänge mellan inläggen. Jag hoppas att nån är kvar iaf :)

Vad jag däremot borde skämmas över är min bad habit som knackat på, klivit in och gjort sig hemmastadd i mitt liv igen!

Flera års uppehåll kunde inte ta kål på suget, lusten och begäret eller bota min dåliga karaktär!

När jag och BästMatte träffades så var min dosa en trogen följeslagare och jag hade ständigt en prilla under läppen. Nu är läget likadant och min man försäkrar att han älskar mig lika mycket fortfarande och det är huvudsaken för mig! :) Att barnen gormar på mig, det kostar mycket stålars, är oklädsamt med ett prilla under läppen och är onyttigt för hälsan- det tar jag, så inga moralpredikningar tack! Jag är vuxen, tjänar mina pengar på ärlig väg och kan ta egna (bra OCH dåliga) beslut själv- sådetså! :) Så nej, även om jag borde skämmas så gör jag inte det!

På tal om något annat- alldeles nyss, i skrivande stund, passerade vi en milstolpe i snorpans utveckling!
Jag satt på toastolen och bloggade med ett öga på mobilens tangentbord och ett på gullrumpan i badkaret. Helt plötsligt ställde hon sig upp och hojtade "BASS!" (bajs) Sist stora storasyster badade henne så sket hon för första och hittills enda gången i badvattnet så jag studsade upp och frågade om hon var bajsnödig. Då knep hon ihop knäna och upprepade "bass" med en olycklig min. Jag lyfte upp henne och satte henne på pottan- och voila!

"Vad är det som låter?!"

Premiär!!
Kolla dom söta blöta fotavtrycken ;)

Nöjd tjej fortsätter bada under stolt mammas överseende ❤ (och bloggande) ;)

"Kan själv!"

Efter bad, kiss, dusch och nagelklipp så skulle vi sjunka ner i soffan och fixa påklädning vid tv:n. Men vad skådar mina gröna?!

Spår efter godishalsbandsintag!

Vi har varit så extremt noga från soffans dag ett i huset att inga barn äter fläckskapande saker i soffan! Vi har saccosäckar som barnen kan (och ska) mysa i framför tv:n när dom ska snaska gott och dricka sött, snorpan har dessutom en egen barnfotölj där hon ska sitta. Observera ska för uppenbarligen har detta inte funkat riktigt som det ska! :( Nu blir det operation soffrengöring idag.

Hur det går med min pulverdiet och viktnedgång?

Som sagt- karaktär NOLL! *suck*

Nu ska jag mojsa med våran goluktande gullrumpa och glo på "Händige Manny" och ladda för en trevlig kväll. Min lillebror och hans sambo är hitresta från Göteborg så vi ska träffas alla fyra syskon med respektive och hemmavarande barn och äta tillsammans. Det blir knytis och för vår (kocken Mattes) del blir det att fixa en god boeuf bourguignon med pressad potatis. Mumma! (vi måste givetvis heja fram LHF på dumburken oxå, i hopp om att matchresultatet blir lika grejt som dagens syskonträff!)

Ha en skön lördag och ta hand om er!
KRAM ❤