måndag 16 mars 2009

En bil till övers?!

Någon?! Nähä, inte det. Det verkar vara torka på beg-bil-fronten just nu när vi är i skrikande behov av en andrabil. Hur s**ans kul är det att stiga upp kl 5 för att skjutsa den av oss stackare som jobbar fm?!?! Inge kul alls kan jag upplysa om! Idag tog vi en tur till "the big city in the north"- Lule- och kikade på en Honda som tyvärr sett sina bästa dagar *suckar* Frågade maken varför vi inte sätter in en annons under "köpes" men eftersom idén kom från mig så måste den nog lagras som en god ost innan den är redo att utföras i verklighet :)

Eftersom Luleå Hockey loosat i slutspelet, sitter jag i arbetshörnan och rullar stolen till datorn.... till scraphörnan... till datorn.... börjar ana begynnande hjulspår i golvet ;)

Ni må då inte svimma men jag måste bara visa hur min (o)ordning ser ut just nu- mitt i skapande av kort... jag skäms men vad tusan.... plockar undan vid dagens slut :)

Ska bjuda hit min scrappande mor och lika scrappande svägerska på lite pyssel snart men först ska oredan bli en riktig reda :)

Kramen *återgår till korttillverkningen*