måndag 23 mars 2009

Åhh..

.. idag ska jag till tandis och laga ett hål *ryser* Inte nog med att det är dyrt, det är fantastiskt otrevligt oxå- bara ljudet av borren får armlurvet att resa sig i givakt!! Men men, det måste ju göras så det är bara att morska till sig (fast med handen på hjärtat hade jag gärna tagit tre supar innan, då kanske allt hade varit lite roligare)

Vi har varit på skidlopp idag. Våra barn går på olika skolor, vi resonerade som så vid ihopflyttning att det räcker med byte av hem och familjekonstellation- skolor inkl kompisar och lärare skulle vara kvar som en viss trygghet. Detta innebär en hel del skjutsande men det får vi ta. Det är ju inte barnen som valt det nya livet, det har vi vuxna gjort åt dom. I och med detta ser man oxå skillnader på olika rektorsområden, både på gott och ont. Skolan på södra sidan om stadsfjärden var betydligt mer generös vid skid-dagen för där bjöds det på festis, bulla, kaka och förutom diplom blev det en guldmedalj oxå som var väldigt uppskattad (åtminstone av 00:an)

Skolan på norra sidan delar ut diplom- fika får barnen ta med sig själva. Ouppmärksamma som vi var- och utifrån erfarenhet från förra loppet- så hade vi inget med oss!! Tur att faster Magda kunde förbarma sig, Mattias susade dit och fick med sig lite gott så barnen blev nöjda.

I veckan jobbar jag natt- skönt! Det kan hända att det blir lite sämre med uppdatering denna vecka men däremot följer jag alla andras bloggar regelbundet :)

Firade moster igår och detta fick hon- observera att min moster är en rolig kvinna med mkt humor ;)


(En lite mer levnadsglad variant på insidan av kortet)
Dax för lite lunch innan alla troll ska hämtas från skolan.

Lev och må- på återseende!