onsdag 25 mars 2009

40 år

Det är en hedersvärd ålder som måste firas! Vår vän Anders har jubilerat så vi var på visit ikväll och fick oss god tårta och kaffe/saft. Till hans ära hade Mattias införskaffat en whisky och jag snott ihop mitt första flaskkort och det blev så här;
Som vanligt gör sig ingenting rättvisa på kort :(
Sedan kom karlarna på att de skulle på bio (bra initiativ Anders!) så nu sitter jag här och snurrar på stolen och försöker få bort mitt Mattiasabstinens genom att blogga. Tro nu inte att jag är nån klänggurka som likt en koalaunge kramar mig fast vid min man och vägrar släppa taget. Näe, frihet under ansvar- precis som med barnen ;) *s* Vi är faktiskt rätt dåliga på att göra saker var för sig men nog händer det att vi har våra små "uppdrag". Mattias brukar dejta jobbarkompisar för lunch på stan och ha "killkvällar med spel och- jepp- dricka... jag har scrapstunder med framför allt mams och Magda och ha tjejkvällar med- jo- dricka.... näe, det här låter larvigt, som att jag försöker förklara något som inte behöver förklaras- typiskt kvinnligt?! Vi är TVÅ individer som lever tillsammans men med en lagom portion egentid... låter mer okej eller hur?! ;)
Eftersom det är våffeldagen idag och min stora trut hann bladdra innan huvudkontoret hann med så lovade jag barnen våfflor, sylt och grädde till middag.. Öhh, hur smart var det?! Dagen var planerad med viss tidspress likväl som tidsoptimism men vad göra... Fram med järnet, vispa ihop en smet och sedan var det bara att dyka in i flottosets dimmiga värld. Vi var ju bara sex pers hemma idag, storätaren nr 1 är i Hemavan så det räckte med dubbel sats smet idag :)
På tal om något helt annat; funderar hårt på när snön ska behaga lämna vår tomt, det börjar kännas som att det är på tiden (ursäkta alla skoter- och skidfantaster)

Denna vill jag sitta vid snart- i lättare sommarkläder!


Snart har vi vattenutsikt igen :) och torkställningen får annan tyngd på linorna än snö!

Nu hinner jag faktiskt inte ordbajsa mer här ikväll, har ju ett avlönat jobb oxå som ska skötas.

Have a nice night... och för alla scrappers... Nu har driftiga scrappare startat en förening!!
NorthernLightScrappers*susar iväg till jobbet*