lördag 12 maj 2012

Ettårsfotografering...

...genomfördes idag och vilken pärs det var! Vi återvände till superduktiga Magda, där vi fotade hela familjen för ca 6 månader sen. Innan vi åkte idag så kände jag "wow, så enkelt nu, vilken skillnad mot förra gången!" Då skulle åtta pers kläs matchande i svart överdel och jeans- nederdel och det var ett himla schåandes för att alla skulle vara fixade i håret, påklädda i rena kläder, ev sminkade, mätta och nöjda och framförallt- klara i tid! Det avlöpte väl och vi fick jättefina bilder av Magda.
Idag var det endast liten som skulle förevigas och jag kände mig relaxad. Jag hann t.o.m in till stan på fm och köpte henne lite nya kläder att ha bl.a på denna fotografering men jag hann även köpa fodral till min iPad, ett nytt fodral till min iPhone, en liten gasbrännare för att snitsa till crème brulee, morsdagspresenter till våra fina mammor och allergimediciner - för nu jäklar börjar det kännas av att det är snömögel överallt och en annalkande pollensäsong :(

Susade iväg till fotografen med en utvilad, mätt och påklädd tjej och hej å hå... Vad vi fick slita hund under en timmas tid! Förra gången satt Sally där vi satte henne... hon låg där vi la henne... hon var så medgörlig i sin omedvetenhet. Det var hon INTE idag. Vi var tre vuxna som larvade, lockade, lirkade, tjoade, klappade händerna, sjöng "imse vimse..." i falska toner, flög flygplan med henne, rasslade med leksaker i luften och lyfte henne fram och tillbaka. Några gånger lackade lillan ur, la sig på magen och krängde som en förlisande båt, fräsande med tungan hängandes ut ur munnen. Argbiggan våran ❤ Tur hon är sötaste ändå :)

Jag tror att vår skickliga fotograf fick till en hel del bra bilder ändå och det gulligaste under vår vistelse där, var när Sally med bestämda steg trampade fram till Magda (som satt på golvet med kameran i handen) och strök sin lillhand på hennes kind! Det är inte alla förunnat att få hennes gos och ömhet ;)
Nå, nu är proceduren genomförd och det blir en spännande tid innan vi får se våra bilder *längtar*
Ni får se lite bildbevis vad tiden lider.

Den här fina presenten fick jag av en annan Magda, nämligen min svägerska :) Cookies- in- a- jar heter detta och det är så finurligt gjort att alla torra ingredienser till en kaksmet är i burken, sen tillsätter man bara smör och ägg (beroende på vilken sorts kakor man ska baka) och recept och innehåll finns på lappen vid locket. En rolig och uppskattad present som många scrappare (och kanske även andra icke- scrappare) ger bort. :)

Matte är på stadens sportbar med ett gäng innebandypappor, stora sonen dräller ute med sina pooolisar och liten sover. Själv durade jag in i soffan- som vanligt nu i övertrötta allergitider- så jag såg bara en och en halv hockeyperiod. Är SÅ less att vara så trött att jag är i det närmaste medvetslös så vet ni vad.... Nu njuter jag av min lördagkväll nedbäddad i min säng tillsammans med boken "Jag är Zlatan" i iPaden och Sallys lugna sov- andetag som enda ljud i närheten. Ljuvligt skönt!

Hoppas ni oxå har en skön lördag!!
KRAM