lördag 25 augusti 2012

Min säng...

...jag har sovit i min säng! :) För första gången på en vecka så krälade jag upp till sovrummet och la mig tvärs över sängen i fotändan. Anledningen till den något udda sovställningen är att lillskrot har sin spjälsäng ståendes där. Vi var ju som klara med barn och hade inte riktigt kalkylerat med en spjälsäng när vi satte upp väggen till sovrummet och byggde dit garderober. Vi ville sno så lite utrymme som möjligt från allrummet- så därför ligger vi numera felvända i sängen, som Pippi Långstrump, fast vi har kudden under huvudet- faktiskt :) Liten vill gärna ha den borttappade tutten några gånger/natt och får hon bestämma så ska vi helst sticka in en hand genom spjälorna så hon får stryka, nypa och känna att vi är där ❤

BästMatte fick en semesternatt hemifrån och jobbade en tolva så han fick "vila upp sig" och det var därför jag var "tvungen" att sova uppe ;) Barnen var till stor hjälp och utan dom så hade det inte gått att han åkte iväg! Vi har världens bästa ungar! ❤ (och den som tycker nå annat har antagligen själva världens bästa ungar ;))

Lite mökigt var det dock att krypa upp på alla fyra och jag fick offra bort myskvällen med mina stora barn eftersom skrot inte ville somna utan mamma men som jag sagt förr så mår jag inte alltför illa när jag lägger mig i tid med något läsbart! :) Barnen försåg sig med snask och läsk- och jag fick en egen skål med popcorn, honungsrostade jordnötter och kexchoklad uppburen till mig! Mums vad jag knaprade i sängen, läsandes min paddbok. Allt för att fira att jag skulle sova i min säng (eller vilken ursäkt jag ska dra till med *flinar*) Smulorna sopade jag ner till dammråttorna på golvet, jag är inte snål av mig :)

I morse hasade jag ner i trappen sittandes på rumpan och nog gick det bra :) Hellre det än att jag ska dunka ner hela kroppstyngden på ett ben, på varje knarrande trappsteg. Med min otur så lär jag väl knäcka trappan och rasa ner i golvet på bottenvåningen! Näe, rumphas får det bli!

Min mosiga hjärna trodde att jag skulle få besök av två vänner idag så jag fyllde termosen och sen körde jag på ännu en perk... Sen väntade jag... och väntade... och väntade... Till slut ringde jag och då uppdagades det att jag var en hel vecka för tidig! Snopet! Så nu hinkar jag kaffe så jag lär få kaffedarr ;)
Men jag är ju lätt förvirrad överlag och dygnvild och då blir det såhär! Igår tror jag att mitt kryss (exet) fick hög puls när jag skickade ett sms och frågade om det kom fram något matnyttigt på stora dotterns föräldramöte (som jag inte linkar iväg till)

Ibland blir det bara så fel och då får man vara lite ödmjuk och be om ursäkt ;)

Mina numera vildvuxna uteblommor blir varken ompysslade eller rensade från färdigblommat så dom är nog körda för den här säsongen!

Nu ska jag vila en strucko (en stund) och tänka positiva tankar! En vän går igenom en tuff period just nu och är i Umeå på las med föräldrar och syster och jag vill och hoppas att allt ska gå bra! ❤ Kram på er alla!

Ha en skön lördag!
KRAM