lördag 9 juni 2012

På rull...

...från Sunderby sjukhus. Kl 3.30 inatt åkte vi in till akuten i Piteå med en kokhet, vätskevägrande Sally. Varken vatten, saft eller isglass dög åt henne. Väl på plats blev vi skickade vidare till storsjukhuset för att ev bli inlagda med dropp då lillsnorpan knappt pinkat el druckit på ett dygn- och då snackar vi om en tjej som hinkar mängder varje dag!

Depåstopp 4.30 på macken för färdkost till mamman och pappan. Sally, 40,3 grader, ville inte ens ha saftflaskan. :(

I Sunderbyn tempades hon, syresättningen kollades och lillkroppen avlyssnades med stetoskop. Efter nån timme på akuten, blev vi förflyttade till barnavd 44, sal 3, där tanken var att vi skulle bli inskrivna och där Sally skulle ventankas med dropp. Men plötsligt händer det- under promenaden till avdelningen tömmer hon saftflaskans dryga dl och vi blev paff. Vätskevägran var upphävd :)
Vi fick ändå spendera nån timme i salen medan dom febernedsättande supparna fick börja verka.

Pappa och Sally läser bok

Så småningom bestämdes att vi kunde rulla hemåt och försöka truga i henne mer vätska. En sista koll visade en öroninflammation på vänster öra så det blev en penicillinkur på fem dagar.

En trött tjej och två stenade föräldrar kommer att inta soff- och tv-läge ikväll för efter det här sömnlösa dygnet lär vi inte mäkta med mer ;)

Studentfirandet igår gick superbra (trots febrig lilltjej)! Blödiga mamma lipade av stolthet när stiliga sonen kom utrusande genom skolporten, iförd svart kostym och vit mössa ❤

Rallyåket :)

Efter traditionell rundåkning genom stan, hade vi en väldigt lyckad mottagning hemma på gården när studenten anlände och även om solen tittade fram mellan skvättiga regnskurar så var det gemytligt och torrt i partytältet :) Vi bjöd på en smarrig buffé och det surrades, skrattades och öppnades paket medan mat, tårta och drycker slank ner. Bilder och mer detaljer kommer sen, nu är det slut kraft kvar så jag lämnar skrivandet för nu :)

Take care ❤ KRAM